این روزها به واسطه جولان دادن ویروس کرونا، آموزش حضوری جای خود را به آموزش مجازی داده و نقش والدین در بهبود روند یادگیری فرزندانشان نیز برجستهتر شده است.
والدین باید فعالیتها را برای بهتر شدن تغییر دهند و اگر زمانی که یک برنامه یادگیری آنلاین را پیگیری میکنید، فرزندتان بیقرار و کلافه به نظر آمد، یک گزینه دیگر که فعالیت بیشتر را میطلبد، انتخاب کنید؛ نباید فراموش شود که برنامهریزی و انجام کارهای خانه با یکدیگر تمرین خوبی برای تقویت عملکردهای حرکتی ریز و درشت بدن است و باید سعی شود تا جایی که میتوانید خود را با نیازهای فرزندتان منطبق کنید.
نباید فراموش شود که دانشآموزان در شرایط کرونا فرصت برقراری ارتباط با همسالان و بیان احساسات خود را از دست دادهاند و والدین در چنین شرایطی تنها ملجا آنان به شمار میروند.
کودک در چنین شرایطی ممکن است واکنشهای مختلفی نسبت به استرسهای طبیعی خود نشان دهد و در چنین شرایطی والدین باید بیش از پیش ارتباط میان فردی خود را با فرزندانشان تقویت کنند.
بر اساس گزارش یونیسف» فعالیت را باید با جلسات یادگیری کوتاهتر آغاز کنید و سپس به مرور زمان جلسات را افزایش دهید؛ اگر هدف، یک جلسه ۳۰ یا ۴۰ دقیقهای است، کار را با جلسه ۱۰ دقیقهای شروع کنید. در طول جلسه، زمان یادگیری آنلاین یا از روی صفحه نمایش را با فعالیتها یا تمرین غیر آنلاین ترکیب کنید.
مراقبت از فرزندانمان در مقابل آسیبهای فضای مجازی
والدین برای بهبود یادگیری فرزندانشان در دوران کرونا چه کنند؟
زنانِ نگران از بیماری کرونا و لزوم حمایت خانواده و جامعه از آنها
والدین ,یادگیری ,یک ,فرزندانشان ,آموزش ,آنلاین ,خود را ,را با ,چنین شرایطی ,والدین در ,در چنین
درباره این سایت