دوران سخت شیوع بیماری کرونا، تاثیر منفی خود را بر همه اقشار مردم گذاشته است و در این میان ن بدلیل ویژگی‌های روحی و داشتن نقش اساسی در خانواده و جامعه دچار نگرانی‌های بسیاری هستند که رفع مشکلات فراروی آنان نیازمند توجه، حمایت و آموزش‌های ویژه است.

بیش از یکسال از شیوع بیماری کرونا در کشورمان می‌گذرد و در این مدت بسیار از امور عادی و زندگی روزانه مردم دستخوش تغییر و تحول شده و علاوه بر واهمه و نگرانی بابت مبتلا شدن به این ویروس، دغدغه‌های بسیار دیگری مانند نحوه مراقبت از اعضای خانواده، مسائل معیشتی و آموزش فرزندان را ایجاد کرده است.

در این میان بانوان بعنوان سفیران سلامت خانواده نقش بی‌بدیل و منحصر بفردی در زندگی تک تک اعضای خانه و همچنین جامعه دارند و با افزایش تعهدها و وظایف آنها در این دوران، بیشتر در معرض آسیب‌ها و ناراحتی‌های روحی و روانی ناشی از شیوع بیماری کرونا قرار گرفتند.

ن در دوران شیوع بیماری کرونا با نگرانی‌های بسیاری مانند پرورش و تربیت فرزندان، سلامت باروری، بارداری و شیردهی، مسائل شویی، معیشت خانواده و فشارهای اقتصادی، امور آموزشی فرزندان، سلامت اعضای خانواده و خویشاوندان، افزایش مسئولیت، به مخاطره افتادن کسب و کارها و کاهش ارتباطات مواجه هستند که همه آنها آسیب‌پذیری روحی و روانی ن را افزایش می‌دهد.
بر اساس آنچه که روانشناسان و کارشناسان امر تاکید دارند ن چند برابر بیشتر از مردان در دوران شیوع بیماری کرونا تحت فشارهای روحی و روانی از جمله نگرانی و اضطراب قرار گرفتند و تبعات آن نه در زمان حاضر بلکه در ماهها و سال‌های آینده بروز خواهد کرد بهمین دلیل ضروری است که تا جای ممکن از بار این فشارها کاسته شود تا آنها بتوانند جامعه را با سلامت بیشتر از این دوران عبور دهند.

طبق سرشماری سال ۹۵ معادل ۳۹ میلیون و ۱۶۴ هزار نفر از جمعیت ۷۹ میلیون و ۹۲۶ هزار نفری کشورمان یعنی ۵۰ درصد را بانوان تشکیل می‌دهند و بدون شک تامین سلامت و آرامش روحی و روانی آنها تضمین کننده تحکیم پایه‌های خانواده و جامعه است.

به گفته معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اگر چه شواهد ملی و بین‌المللی حاکی از آن است که در همه‌گیری  کووید ۱۹، خطر مستقیم بیشتری، سلامتی و حیات مردان را تهدید می‌کند اما تاثیر طولانی مدت این همه‌گیری بر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی ن می‌تواند آسیب‌های جدی به خانواده و جامعه وارد کند.

علیرضا رییسی با اشاره به وظایف سنگین ن در مواجهه با همه‌گیری کووید ۱۹ افزود: علاوه بر بیماری و مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در ن، نگرانی‌های مرتبط با سلامت مادر و نوزاد در دوره بارداری و پس از زایمان، افزایش وظایف و مسئولیت‌های ن در دوره همه‌گیری در خانواده، وظایف سنگین ن برای اقدامات پیشگیرانه و مراقبت از بیماران مبتلا در خانواده، وظایف ن برای اداره امور فرزندانشان در شرایط تعطیلی مدارس، مشکلات ناشی از مرگ و بیماری همسران، مشکلات ن سرپرست خانوار و ن بد سرپرست و بدرفتاری‌ها و آسیب‌های آنان درون خانواده، فشارهای اقتصادی ناشی از تعطیلی و قرنطینه ها، آسیب‌های جدی به سلامت جسمی، روانی و اجتماعی ن وارد می‌کند.

مراقبت از فرزندانمان در مقابل آسیب‌های فضای مجازی

والدین برای بهبود یادگیری فرزندانشان در دوران کرونا چه کنند؟

زنانِ نگران از بیماری کرونا و لزوم حمایت خانواده و جامعه از آنها

ن ,بیماری ,سلامت ,خانواده ,روانی ,جامعه ,خانواده و ,روحی و ,بیماری کرونا ,شیوع بیماری ,در این ,شیوع بیماری کرونا ,سلامت جسمی، روانی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرکز تجاری بین المللی پانوراما amozeshh officialpsy فرزندان صالح بهشتی مجله ی خبری ورزشی و شرط بندی من رضا هستم فرهنگ موضوعات قرآنی رضوان نوشته های روزمره من از ممبران تصفیه آب میگم و از دلم :)